Koulutulokkaan huoltajalle

Tässä tiivistetysti vuoden 2022 koulutulokkaan koulunalkuun liittyviä asioita.

Ensimmäiselle luokalle ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella 20.1.-3.2. Tarkempi ohjeistus on kaupungin sivuilla.  Samalla on mahdollista ilmoittautua myös aamu- ja iltapäivätoiminta Jälkkäriin.

Oppilasvalinnat tehdään 31.3. Lähetän asiasta Wilma-viestin huoltajille ja samassa yhteydessä kyselemme mm. luokkajakoon liittyvistä toiveita. Kysymme myös, saako oppilaan nimen laittaa luokkajaosta kertovaan listaan, joka lähetetään Wilma-viestillä huoltajille ja on nähtävissä myös koulun ulko-ovessa.

Alustava luokkajako valmistunee toukokuun alussa. Luokkajaon suhteen on hyvä huomata, että välttämättä luokkajako ei ole kiinteä A-B-C-D -tyyppinen luokkajako, vaan luokat voidaan muodostaa myös joustavampina. Tästä kerromme lisää kevään vanhempainilloissa.

”Tervetuloa Keski-Palokan kouluun” -vanhempainilta tiistaina 12.4. järjestetään lähitapaamisena koululla. Tarjoilua illassa ei hygieniasyistä ole.

Koulun tiloihin on mahdollista tutustua johdetusti 17.30 alkaen. Lähdemme kierrokselle pienissä ryhmissä koulun pääaulasta. Joka tulee klo 17.30, ehti kiertää laajemmin koko koulun. Joka taas myöhemmin, ehtii käydä suurpiirteisemmän kierroksen. Aloitamme yhteisen osuuden liikuntasalissa klo 18. Käytämme tilaa hyväksi niin, että perheiden välillä on mahdollista pitää etäisyyksiä.

Tutustumispäivä järjestetään keskiviikkona 18.5. klo 9 – 12, Huoltajat tuovat lapset koulun yläpihalle klo 9 ja noutavat heidät klo 12. Päivässä tarjotaan koululounas.

Oma opettaja pitää vanhempainillan torstaina 19.5. klo 18

Esiopetuksen ja koulun välisen yhteistyön käytännöt (mm. vanhempainillat)