Koulutulokkaan huoltajalle

Tässä tiivistetysti vuoden 2022 koulutulokkaan koulunalkuun liittyviä asioita.

Ensimmäiselle luokalle ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella 20.1.-3.2. Tarkempi ohjeistus on kaupungin sivuilla.  Samalla on mahdollista ilmoittautua myös aamu- ja iltapäivätoiminta Jälkkäriin.

Oppilasvalinnat tehdään 10.3. Lähetän asiasta Wilma-viestin huoltajille ja samassa yhteydessä kyselemme mm. luokkajakoon liittyvistä toiveita. Kysymme myös, saako oppilaan nimen laittaa luokkajaosta kertovaan listaan, joka lähetetään Wilma-viestillä huoltajille ja on nähtävissä myös koulun ulko-ovessa.

Alustava luokkajako valmistunee toukokuun alussa. Luokkajaon suhteen on hyvä huomata, että välttämättä luokkajako ei ole kiinteä A-B-C-D -tyyppinen luokkajako, vaan luokat voidaan muodostaa myös joustavampina. Tästä kerromme lisää kevään vanhempainilloissa.

Koronavirustilanne vaikuttaa koulutulokkaiden vastaanottokäytäntöihin. Järjestämme vanhempainillan tiistaina 12.4. klo 18.  Vanhempainilta järjestetään lähi- tai etäversiona tuolloin voimassa olevien ohjeiden mukaisesti.

Tutustumispäivä järjestetään keskiviikkona 18.5. klo 9 – 12, mikäli koronatilanne sen sallii. Oma opettaja pitää vanhempainillan torstaina 19.5. klo 18. Mikäli tutustumispäivä ryhmäpäivänä ja vanhempainilta ei ole mahdollinen, järjestämme jokaiselle perheelle mahdollisuuden opettajien tapaamiseen esim. koulun piha-alueella.

Esiopetuksen ja koulun välisen yhteistyön käytännöt (mm. vanhempainillat)