Kerhot

Keski-Palokan koulussa järjestetään kerhoja. Kerhojen järjestämislaajuus riippuu saatavasta rahoituksesta. Suuri osa kerhoista järjestetään yhdessä Keski-Palokan koulun vanhempainyhdistys ry:n kanssa.

Järjestettävistä kerhoista tiedotetaan huoltajille Wilman kautta.

Koulupäivän jälkeen oppilailla on mahdollisuus osallistua ohjattuun ja maksuttomaan harrastetoimintaan omalla koululla sekä Jyväskylän kaupungin liikunta-, kulttuuri- ja nuorisopalvelujen vetämissä ryhmissä.

Koulun kerhotoiminta

Kerhotarjonta syksyllä 2021 tarkentuu lähiaikoina

Lisätietoja kerhoista saa suoraan kerhon pitäjältä tai kerhokoordinaattori Samuli Pentinniemeltä Wilman kautta.

Jyväskylän kaupungin liikunta-, kulttuuri- ja nuorisopalvelujen ryhmät

LiikuntaVeturi 9-12-vuotiaille

LiikuntaLaturi 13-19–vuotiaille

Nuorisotilojen tilakohtainen ohjelma löytyy klikkaamalla ko. tilan nimeä
Nuorten Jyväskylä –sivustolta löytyy muuta Jyväskylässä nuorille suunnattua harrastetoimintaa ja tapahtumia.

Perusopetuksen opetussuunnitelman perusteet 2014: Opetuksen ja kasvatuksen tavoitteita tukeva muu toiminta