Kerhot

Keski-Palokan koulussa järjestetään kerhoja. Kerhojen järjestämislaajuus riippuu saatavasta rahoituksesta. Suuri osa kerhoista järjestetään yhdessä Keski-Palokan koulun vanhempainyhdistys ry:n kanssa.

Järjestettävistä kerhoista tiedotetaan huoltajille Wilman kautta.

Kerhotarjonta syksyllä 2020

Alla Keski-Palokan koulun kerhotarjonta syyslukukaudelle 2020. Kerhon perässä vastuuhenkilö sekä suluissa luokkataso, mille kerho on tarkoitettu. Näiden lisäksi koulussamme toimii Joustava liikuntaluokka (2h/vk), johon oppilaat on valittu pääsykokeilla.

Lisätietoja kerhoista saa suoraan kerhon pitäjältä tai kerhokoordinaattori Samuli Pentinniemeltä Wilman kautta.

klo maanantai tiistai torstai perjantai

kässäkerho (4) Mari-Mia Rutanen

kevätlukukaudelle tämä ajankohta 3.-luokkalaisten kässäkerholle

13-14 Liikkakerho (1) Samuli Pentinniemi ja Jesse Takala Liikkakerho (3) Riina Nieminen