Kerhot

Keski-Palokan koulussa järjestetään kerhoja. Kerhojen järjestämislaajuus riippuu saatavasta rahoituksesta. Suuri osa kerhoista järjestetään yhdessä Keski-Palokan koulun vanhempainyhdistys ry:n kanssa.

Järjestettävistä kerhoista tiedotetaan huoltajille vuosittain.

Kerhotarjonta keväällä 2020

Alla Keski-Palokan koulun kerhotarjonta kevätlukukaudelle 2020. Suluissa luokkataso, mille kerho on tarkoitettu. Lisäksi myös kerhon järjestäjä, jos kyseessä koulun ulkopuolinen toimija. Näiden lisäksi koulussamme toimii Joustava liikuntaluokka (2h/vk), johon oppilaat valitaan pääsykokeilla. Seuraavat valintakokeet vuoden 2020 huhtikuussa nykyisille 2.-5. -luokkalaisille.

Lisätietoja kerhoista saa suoraan kerhon pitäjältä tai kerhokoordinaattori Samuli Pentinniemeltä Wilman kautta.

Mikäli oppilas joutuu odottamaan kerhon alkamista, toimitaan seuraavien periaatteiden mukaisesti:
• ulkona tai sisällä B-aulassa (pääaula) saa odottaa vanhempien vastuulla. Erillistä valvontaa ei ole järjestetty.
• poikkeustapaukset sovittava erikseen luokanopettajan kanssa, esim. luokassa odottaminen

klo ma ti to pe

Luistelukerho

(1-2 lk.) (talvilomaan asti)

9-10     Aamuvirkku-kerho

(1-2 lk.) (Lastenliitto)

Ipad-kerho

(1-3 lk.)

13-14 Salibandykerho

(3-6 lk.)

Luova lava -kerho

(Jklseudunns) (1-4 lk.)

Luistelukerho

(3-6 lk.) (talvilomaan asti)

Kädentaitokerho

(4 lk.)

14-15 Palloilukerho

(Palokan Riento) (1-2 lk.)

Sporttikerho

(Palokan Ilo) (1-2 lk.)

15-16 Palloilukerho

(Palokan Riento) (3-4 lk.)

Perusopetuksen opetussuunnitelman perusteet 2014: Opetuksen ja kasvatuksen tavoitteita tukeva muu toiminta