Iltapäivätoiminta

Jyväskylän kaupunki tarjoaa koululaisten iltapäivätoimintaa Keski-Palokan koulun yhteydessä. Palvelun järjestää Jyväskylän turvallinen iltapäivä

Iltapäivähoidon oppilaspaikoista tekee päätöksen vastaava ohjaaja Jaana Valkonen. Laskutusasioissapalvelee Turvallinen iltapäivä ry:n toiminnanjohtaja Taina Jauhiainen (040 559 6339)

Jyväskylän kaupungin vastuuhenkilö iltapäivätoimintaan liittyvissä asioissa on Jälkkärin koordinaattori Tella Vuolle-Oranen (etunimi.sukunimi@jkl.fi / 014 266 4036 / 050 – 3692771).

Koulu ja iltapäivätoiminta tekevät yhteistyötä seuraavasti:

• iltapäivätoiminnassa sovelletaan koulun sääntöjä
  • iltapäivätoiminnassa voidaan käyttää erikseen sovittaessa koulun tiloja ja välineitä
  • koulu voi antaa tietoja oppilaasta jälkkärin vastuuhenkilölle, mikäli vanhemmat antavat siihen kirjallisesti luvan
  • Koulunkäynnin ohjaajat ja koulunkäyntiavustajat pitävät Läksykerhoa jälkkärissä

Jälkkäri toimii Keski-Palokan koulun tiloissa. Toiminta on lapsilähtöistä, vapaata leikkiä ja yhdessä olemista painottavaa. Jälkkäri on auki klo 12 – 17 ja työntekijöitä ryhmässä on neljä. Toimintaan liittyvistä asioissa voit ottaa yhteyttä vastaavaan ohjaajaan Jaana Valkoseen 040 – 708 4486 tai Turvallinen iltapäivä ry:n toiminnanjohtaja Taina Jauhiaiseen (040 559 6339).

Jyväskylän kaupungin iltapäivätoimintasivu